Rask levering - Fri frakt fra 1500,- / under 35 kg
Eget verksted
Kun kvalitetsmerker

Om butikken

 
 
Industrivarer AS

Org nr: 974 691 256

Pinavegen 6, 7800 Namsos

Telefon: 74 21 66 00

E-post: nettbutikk@industrivarer.no

 

  

 
 
 
   

 

 

Visste du at?  Selv om Industrivarer ligger litt utenfor allfarvei leveres vanligvis lagervarer til f.eks. Oslo-området innen 1-2 arbeidsdager ved bestilling før 10:00. 

   

 

 

    

Industrivarer så dagens lys 23. april 1980 på bryggerekken i Namsos. I andre etasje like over blomsterbutikken startet Ronald Wikan Namdalens første spesialforretning direkte rettet mot industrien. Slanger, skiver, bolter, reimer og skruer. «Det ska værra på lager» ble et kjent ordtak allerede fra butikkens første leveår.

 Foto: Bjørn Tore Ness

 

  

    

I årene som kom ble det etter hvert raskt behov for mer plass og flere ansatte. I første omgang ble blomsterbutikk i 1. etg. omgjort til industri og butikken doblet antall kvadratmeter. Noen år senere, i 1992, ble det etter en lang prosess med kommunen godkjent å bygge sammen bygget med nabobryggen og boltreplassen ble doblet nok en gang.   

 Foto: Bjørn Tore Ness

 

 

  

    

I 1999 ble det igjen behov for større plass og løsningen ble et renovert og påbygd lokale i kapteingata. Samme år gikk også butikken inn i Tools-kjeden. I 2012 ble nabobygget leid inn som ekstra plass for å huse verkstedvirksomheten, som etter hvert hadde blitt en stor del av driften.  

 Foto: Bjørn Tore Ness

 

  

 

  

    

Påsken 2016 ble det nok en gang eiendomssalg til fordel for nye lokaler. Industrivarer flyttet til nye lokaler som åpnet for et enda større fokus på kundevennlighet og god lagerbeholdning. Større fokus mot privatmarkedet og innkjøp av dreiebenk for tilvirkning av deler ble realiserte muligheter i det nye bygget. I Februar 2018 gikk butikken ut av Tools-kjeden og ble medlem av Big-Gruppen.

 Foto: Camilla Wikan

 

  

 

Ny logo og profiler utarbeidet av H-K Reklame

 

Sommeren 2019 lanserte vi vårt nyeste prosjekt: Industrivarer.no. Her skal vi betjene våre eksisterende lokalkunder på en enda bedre måte samtidig som vi ved hjelp av lagerførte varer, intuitivt design og god fagkunnskap ser frem til å betjene hele Norge – både privatmarkedet og bedriftskunder.