Fri frakt til utleveringssted - fra 999,-/opptil 35kg
Eget verksted
Kun kvalitetsmerker

Kjøpsbetingelser

 

Generelt

 

Betingelsene beskrevet nedenfor gjelder for alt salg av varer og tjenester fra industrivarer.no. 

 

Industrivarer AS

Org nr: 974 691 256

Pinavegen 6, 7800 Namsos

Telefon: 742 16 600

E-post: nettbutikk@industrivarer.no

 

 

Forbehold

 

Vi gjør vårt ytterste for at priser, produktinformasjon og lagerbeholdning til enhver tid skal være riktig, men det kan dessverre forekomme feil. Vi tar derfor forbehold om at en vare kan være utsolgt eller ligge feil priset selv om ordren er gjennomført. Dette spesielt under perioder med stor pågang som salg, kampanjer og lignende. Vi forplikter oss til å kontakte deg så snart vi oppdager feil og gjøre vårt beste for å finne en løsning. Er vi ikke i stand til å levere lagervare innen rimelig tid har du rett på full refundering og kansellering av ordre. Beskrivelser, spesifikasjoner og bilder kan også ligge på feil produkter eller med feilinformasjon.

Vi gjør vårt ytterste for å gi deg en bra opplevelse ved handling i vår nettbutikk. Gi oss gjerne tilbakemeldinger, ris eller ros, på nettbutikk@industrivarer.no

 

Priser

 

Privatkunder: Alle priser er inklusive moms. Alle tilbudspriser gjelder så lang lageret rekker eller ved kampanjer der frister vises.

Bedriftskunder:  Alle priser er eksklusive moms. Alle tilbudspriser gjelder så lang lageret rekker eller ved kampanjer der frister vises.

  

Betaling

 

Når du handler hos oss blir betaling behandlet av Klarna. Klarna er en markedsledende leverandør av betalingsløsninger som tilbyr direkte oppgjør, faktura og delbetaling. Denne løsningen er kun beregnet for privatpersoner. Dersom du trenger faktura med spesifisert MVA for regnskapsføring må du søke om bedriftskonto via får bedriftskontofunksjon: Klikk her for å søke om bedriftskonto

Klarna Checkout: Vi i Industrivarer AS behandler aldri eller lagrer din betalingsinformasjon. All betalingsdata håndteres av Klarnas servere med kryptert datatrafikk.

 

Kredittsjekk kan forekomme og for øvrig gjelder Klarnas regelverk og retningslinjer.

 

 

Frakt

 

Industrivarer AS tilby Postnord og Posten som fraktleverandører. Vi tilbyr fri frakt til utleveringssted ved kjøp fra 999,- så lenge totalvekten er under 35 kg. Vi har gode fraktpriser for ordre med lavere totalbeløp. Enkelte pakkeprodukter kan ha fri frakt selv om vekten er over 35 kg. Det er til en hver tid frakt som oppgis i utsjekk som er gjeldende. Frakttype kan etter bestilling endres av oss eller Postnord/Posten dersom det er mer hensiktsmessig. Hvis du f.eks. har bestilt levering til utleveringssted kan du bli oppgradert til hjemlevering hvis det er spesielt lange eller tunge kolli.

 

Pakker sendes alle virkedager (mandag-fredag). Vårt mål er at alle pakker bestilt før 10.00 i ukedager sendes samme dag. Vi vil ikke klare dette i perioder med unormalt stor pågang som f.eks. i førjulstider og ved store salgskampanjer. Vi holder deg oppdatert og så snart pakken er sendt vil du motta informasjon for å spore pakken. 

 

Du er selv ansvarlig for å sjekke at riktige varer er sendt og mottatt. Feil kan forekomme. Sjekk alltid alle produkter nøye for transportskader og at det er riktig produkt(er) du har mottatt. Fraktskader må meldes inn til transportør (Posten/Postnord etc.) senest 24 timer etter mottak, hvis ikke bortfaller reklamasjonsretten for fraktskader opp mot transportør. Ved innmelding om fraktskader til oss legg med saksnummer fra transportør på henvendelsen. 

 

 

Privat/Bedrift: Fri frakt fra 999,- / under 35 kg. Gjelder kun til utleveringssted. Oppgradering til hjemlevering eller direktelevering for bedrift er tilgjengelig. Sendinger kan oppgraderes til hjemlevering/direktelevering uten forvarsel. 

 

 

 

 

Uavhentede pakker 

 

Pakker som ikke hentes ut innen 7 dager returneres automatisk til oss av fraktleverandør. Uavhentede pakker belastes med kroner 400,-.

 

 

Retur

 

Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp. Det vil si at du har 14 dager på å heve kjøpet fra du mottok varen. Har du opprettet konto finnes det egen returfunksjon når du er innlogget på nettsiden. Har du ikke opprettet konto sendes returforespørsel per e-post til nettbutikk@industrivarer.no

 

Ved autorisert retur merkes forsendelsen med oppgitt returnummer og sendes til: 

 

Industrivarer AS

Klingavegen 1

7800 Namsos

 

Varen må sendes direkte til oss. Ikke med norgespakke/collect. Du velger selv hvilken transportør du ønsker å benytte for retur. Du må selv bestille og dekke kostnaden ved retur. Du er ansvarlig for varen helt frem til den signeres mottatt her hos oss.

 

Varen skal ligge i originalforpakningen med alt av merkelapper, bruksanvisninger og eventuelt tilbehør. Varen må være ubrukt og som ny.

 

 

Aldersgrense

 

 Det er 18-års aldersgrense for å handle varer og tjenester i vår nettbutikk. 

 

 

Geografiske begrensninger

 

Vi sender kun pakker til fastlands-Norge. 

 

 

Force majeure

 

Hvis det oppstår en situasjon som gjør det umulig for oss å oppfylle våre forpliktelser i denne avtalen, og som etter vanlige kjøpsrettslige regler regnes som Force Majeure opphører den rammede parts forpliktelser.. Ved Force Majeure regnes eksempelvis lovendring, arbeidskonflikt, streik, lockout eller andre omstendigheter som vi ikke råder over, slik som krig, opprør, brann, eksplosjon eller inngrep fra offentlige myndigheter. Det samme gjelder ved strakskrav til f.eks. merking av produkter, varseltekster, nye salgsforbud eller beslutning fra myndigheter som påvirker markedet og produkter.

 

 Vi tar godt vare på dine personopplysninger, les mer her