Fri frakt til utleveringssted - fra 999,-/opptil 35kg
Eget verksted
Kun kvalitetsmerker

Nilfisk

ilfisk ble etablert på en visjon om å produsere og selge produkter av høyeste kvalitet over hele verden. I mer enn hundre år har Nilfisk tilpasset seg endrede behov i markedet og levert innovative produkter og løsninger til kundene.
Med et verdensomspennende salgsteam, har vi opprettet sterke og verdifulle kunderelasjoner og partnerskaper globalt, og vi arbeider på å være i forkant når det gjelder teknologiske fremskritt, slik at vi kan oppfylle fremtidige kundebehov.
I dag tilbyr Nilfisk en omfattende portefølje med rengjøringsprodukter av høy kvalitet og pålitelige ettermarkedstilbud til det profesjonelle markedet.
Våre største produktserier er innenfor gulvpleieutstyr, støvsugere og høytrykksspylere samt et stort utvalg av støvsugere og høytrykkspylere til forbrukere over hele verden.
Nilfisk Groups hovedkontor ligger i Danmark og vi har salgskontorer i mer enn 40 land. Sammen med et stort forhandlernettverk, markedsfører og selger Nilfisk produktene sine i mer enn 100 land. Våre produksjonsanlegg finnes i Asia, Europa og Amerika.

​​

Sorter etter
Vis per side